روز گذشته، رسانه‌ها از کاهش سهمیه بنزین آزاد کارت‌های سوخت به 100 لیتر خبر دادند؛ موضوعی که بار دیگر شائبه افزایش قیمت بنزین در سال آینده را تقویت کرد. با این حال عضو کمیسیون انرژی مجلس، هر گونه تصمیم‌ جدید در رابطه با تغییر در نرخ و سهمیه حامل‌های انرژی را رد می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری مردمی ها،  فریدون عباسی‌دوانی ضمن اظهار بی‌اطلاعی نسبت به تغییر سهمیه بنزین آزاد در کارت‌های سوخت به تجارت‌نیوز گفت: نمایندگان مجلس فعلا درگیر بررسی لایحه بودجه سال آینده هستند و هنوز در این باره پرسشی صورت نگرفته است. او در پاسخ به اینکه آیا دولت و مجلس برنامه‌ای برای تغییر قیمت بنزین دارند؟ پاسخ داد: فعلاً خبری در این باره نیست. در واقع تا امروز صحبتی درباره تغییر نرخ حامل‌های انرژی به میان نیامده و در قسمت درآمدی لایحه بودجه سال آینده هم به آن اشاره‌ای نشده است.
وی معتقد است که در ابتدا باید نظام حقوق و دستمزد اصلاح شود و درآمد مردم حداقل به بالای خط فقر برسد، پس از آن می‌توان درباره تغییر قیمت بنزین یا هر محصول دیگری تصمیم‌گیری کرد.
عباسی ادامه داد: در ابتدا لازم است که تکلیف شهروندان مشخص شود. معیشت آنها بر خودرو یا بنزین ارجحیت دارند. هر فردی باید مطابق فعالیتی که انجام می‌دهد حقوق و دستمزد دریافت کند تا بتواند نیازهای جسمی، روحی و روانی خود را تأمین کند. این مردم مگر چقدر درآمد دارند که قبل از اصلاح آن قیمت بنزین افزایش یابد؟ گفتنی است، فعالان کانون جایگاه‌داران سوخت نیز نسبت به کاهش سهمیه بنزین در روز گذشته اظهار بی‌اطلاعی کردند. بر این اساس هنوز مشخص نیست که دقیقاً کدام نهاد یا وزارتخانه بدون هماهنگی با مجلس و جایگاه‌داران تصمیم به چنین اقدامی گرفته است. گرچه نمایندگان مجلس با افزایش قیمت بنزین مخالفت می‌کنند اما تصمیمات این‌چنینی و تجربه سال‌های گذشته‌، به‌ویژه آبان ۹۸ نشان می‌دهد در اقتصاد ایران لایحه بودجه و قانون گاه از اهمیت خارج می‌شوند و کسی هم مسئولیت تصمیمات را برعهده نمی‌گیرد. حال باید دید طبق بودجه سال آینده، نرخ سوخت همچنان ثابت می‌ماند یا با توجه به تأکید مکرر بر افزایش مصرف سوخت یا مقایسه دوباره قیمت بنزین و آب معدنی توسط وزیر کشور، دولت نقشه جدید برای جبران کسری بودجه خود دارد؟