مجلسی افزود: فقط در دوران ترامپ فشار روی آمریکا نمی شود آورد. تحمل دموکرات ها بیشتر بود. وقتی پهپاد بزرگ آمریکایی ها را ایران سرنگون کرد و ترامپ توانست تحمل کند و معلوم نبود خارج از حیطه ایران باشد چه واکنشی نشان می دهد.

به گزارش پایگاه خبری مردمی ها،  فریدون مجلسی با تاکید بر غیرقابل پیش بینی بودن ترامپ، گفت: او ممکن است به همراه یک تیم با هواپیما بیاید و بخواهد در ایران پیاده شود، یا یک جایی بخواهد مستقیما با رهبران ایران مذاکره کند یا با هواپیما بخواهد ایران را بمباران کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بالاخره ترامپ توانست قدرت را از دموکرات ها پس بگیرد و پس از ۴ سال به عنوان رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید بازگردد. اما روی کار آمدن ترامپ در آمریکا چه چالش هایی را پیش پای دولت جدید ایران می گذارد؟

فریدون مجلسی، کارشناس مسائل بین‌المللی، درباره بازگشت دوباره ترامپ به قدرت، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: این روی کارآمدن ترامپ نشان می دهد در جامعه آمریکا هم به موازات جوامع دیگر مانند اروپا به سمت راست تحول پیدا کرده و اکثریت عوام که دخالت کمتری در انتخابات داشتند تحریک شدند و برخی موارد مانند مهاجران غیرقانونی آنان را نگران کرده است.
تندروهای داخلی از روی کار آمدن ترامپ استقبال می کنند

وی ادامه داد: همچنین برخی از علائم نشان می دهد تندروها و اصولگرایان داخل ایران مانند اصولگرایان آمریکایی از روی کار آمدن ترامپ بدشان نمی آید، چرا که ترامپ به جای اصلاح برجام به کلی آن را کنار گذاشت و به طرق دیگری از جمله جنگ روی آورد که مورد شوق برخی در ایران است. ولی واقعیت این است که امریکا و اسرائیل را باید در یک بسته قرار داد. شما نمی توانید با اسرائیل بجنگید و با آمریکا نجنگید. ممکن است به آمریکا حمله کنید و اسرائیل دخالت نکند اما برخلاف آن امکان پذیر نیست.

ترامپ ممکن است با هواپیما بیاید و بخواهد در ایران پیاده شود

مجلسی افزود: فقط در دوران ترامپ فشار روی آمریکا  نمی شود آورد. تحمل دموکرات ها بیشتر بود. وقتی پهپاد بزرگ آمریکایی ها را ایران سرنگون کرد و ترامپ توانست تحمل کند و معلوم نبود خارج از حیطه ایران باشد چه واکنشی نشان می دهد. از الان تا بیستم ژانویه دولت بایدن روی کار است با دقت بیشتری عمل می کند که مسئولیت اتفاقات را به گردن ترامپ بی اندازد.
مذاکرات رفع تحریم در پسابایدن

وی با اشاره به چالش های دولت پزشکیان با دولت ترامپ گفت: چالش با آمریکا وجود ندارد و این چالش در داخل کشور است. تا زمانی که دولت آقای پزشکیان حاکم است، بیم و هراسی که با آقای جلیلی حاکم بود کمتر می شود. البته آقای پزشکیان نیز به سیاست اصولی مبنی بر جنگ تا نابودی اسرائیل پایبند است. کشورهای عربی از قدیم طرفداری کردند تا دولت فلسطین تشکیل شود. جمهوری اسلامی هم همراه با متحدان جدید مثل حماس و حزب الله مشخص است که چه می خواهند.

وی درباره سرنوشت مذاکرات رفع تحریم ها با آمریکای پسابایدن هم گفت: ترامپ اگر ببینید مذاکره ای است، می گوید ما چه می خواهیم و شما چه می خواهید. یک صحبتی در چند سال گذشته مطرح کرد، که اگر درگیری بین مسلمانان باشد ما لبخند می زنیم و اگر ما را بخواهند بزنند، جواب می دهیم.