رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی می‌گوید: ما هم دوست نداریم که نانوا تخلف کند اما دولت و مسئولین باید نرخی به نانوا بدهند؛ نرخی که ما در آنالیز آورده‌ایم. خواسته ما از مسئولین این است که فکر نانواها باشند یا نرخ به آنها بدهند یا به فکر راهکارهای دیگری باشند.

به گزارش پایگاه خبری مردمی ها، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی گفت: هنوز بخشنامه‌ای برای تغییر نرخ رسمی نان در سال ۱۴۰۳ اطلاع‌رسانی نشده است.

«محمد سلیمانی» می‌گوید: سه سال است که چشم به راه هستیم. از سال ۱۴۰۰ ما نرخ نگرفته‌ایم و این در حالی بوده که تمام مولفه‌هایی که دخیل بوده‌اند در قیمت نان، افزایش قیمت پیدا کرده‌اند؛ دستمزد، اجاره‌بها، هزینه‌های آب و برق گاز و حتی مایه خمیر! البته مسئولان، قول‌هایی به ما داده‌اند که بعد از ماه رمضان، نرخی به ما بدهند که بتوان از طریق آن، هزینه‌های نانوا را تاحدی جبران کرد.

وی با اشاره به افزایش دستمزدهای کارگرها طی سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و امسال، ضمن تاکید بر اینکه در چنینی شرایطی نمی‌توان به کار ادامه داد، به شرایط دشوار وضعیت کاری نانواها اشاره می‌کند؛ شرایطی که در آن و بنا به جبر پیش آمده و تغییر نکردن نرخ‌ها، نانوا برای اینکه بتواند هزینه‌هایش را جبران کند و برای پیشبرد زندگی خود و کارگرها، نرخ‌ها را نوعی تعیین می‌کند که هرچند معقول و شاید کم هم باشد اما تخلف و معمولا نوعی گران‌فروشی یا کم‌فروشی محسوب می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی می‌گوید: ما هم دوست نداریم که نانوا تخلف کند اما دولت و مسئولین باید نرخی به نانوا بدهند؛ نرخی که ما در آنالیز آورده‌ایم. خواسته ما از مسئولین این است که فکر نانواها باشند یا نرخ به آنها بدهند یا به فکر راهکارهای دیگری باشند.

وی تصریح می‌کند که نان سنگک باید یک نرخ واقعی داشته باشد تا مشکلات رفع شود. اگر نرخ خوبی داشته باشیم، نان بهتری داریم و مردم هم راضی‌تر خواهند بود چراکه اگر مردم نرخ واقعی نان را بدانند، متعاقبا مشکلاتی که الان هم در بازار نان است جمع خواهد شد.